Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Loveless

loveless.jpgA történet fõszereplõje Aoyagi Ritsuka, egy 12 éves fiú, akinek a bátyát(Seimei-t) megölték, rejtéjes körülmények között. Találkozik egy idegennel, akinek a neve Agatsuma Soubi, aki azt mondja hogy õ a testvére bátya volt. Késõbb kiderûl hogy Soubi és Seimei harcos társak voltak. Soubi volt a harcos(fighter)aki támad, és Seimei volt az áldozat(Sacrifice), akin csattan az ostor. Viszont Soubi-nak egy új társ kellet, és Seimei azt akarta hogy ez Ritsuka legyen. Ritsuka csak azért csatlakozik, hogy kiderítse ki gyilkolta meg a bátyát. Ott van még Ritsuka anyukája, aki "kissé" rosszul neveli a fiát. Az openingje és az endingje illik a történethez, és nekem az egyik kedvencem. A végét nem mondom el, mert az úgy nem lenne izgalmas, én csak ajánlni tudom mindenkinek.


Egy kis furcsaság: ebbben az animében az az érdekes, hogy mindenki fülekkel születik, és ezek csak akkor tünnek al, mikor valaki elveszti a szûzeségét.
A szereplõkrõl:

Aoyagi Ritsuka: õ egy átlagos 12 éves fiú, legalább is az volt még nem találkozott Agatsuma Soubi-val. Kiderül hogy õ is egy harcos, pontosabban Soubi társa. Régebben Ritsuka bátya volt Soubi társa.
Nehezen jön ki a többiekkel, de az anime végére eléggé megszeretik õt-

Agatsuma Soubi: Õ is egy harcos, régebben Seimei volt a társa, de Seime rejtélyes körülmények között meghalt. Ragaszkodik Ritsuka-hoz, és nem hajlandó az elején elfogadni azt, hogy Ritsuka nem akar harcolni. A foglalkozása festõ, és a festõ társa oda van érte.

Yuiko Hawatari: Ritsuka osztály társa, szerelmes a fiúba, de azt is elfogadja hogy a barátja lehet. Yuiko képes lenne meghalni Ritsuka-ért. Nagyon szép lány, bár eléggé butuska.

Yayoi: Reménytelenül szerelmess Yuiko-ba, emiatt Ritsukát riválisának tekinti. Az elején kicsit ellenszenves Ritsukával, de utánna egész jól kijönn vele.

 
 

 

Profilkép


Képgaléria


Utolsó kép


Elérhetőség


Archívum

Naptár
<< Szeptember / 2019 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 23606
Hónap: 417
Nap: 22